Půjčka pro podnikatele je rychlou odpovědí na nečekané výdajové položky

Máte před sebou složenky, s nimiž jste vůbec nepočítali? Existuje snadná odpověď, která vás potěší. Nemusíte chodit do banky, není nutné, abyste si sjednali osobní schůzky na pobočkách a čekali na určitou dobu, kdy si na vás obchodní zástupce udělá čas. Cesta je mnohem jednodušší, vede totiž pouze online! Je také připravena 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, tedy bez ohledu na to, zda je právě víkend nebo svátek. Pokud chcete rychlou odpověď, jde o velmi praktický scénář, který je zároveň naprosto diskrétní. Nikdo další nebude vědět, že chcete úvěr!

Výběr částky je vždy na vás

Konkrétní volba je na zájemcích, jsou stanoveny pouze základní limity, ze kterých si lze jednoduše vybrat. Půjčka pro podnikatele může mít desítky různých podob, záleží jen na tom, jakou z nich si zvolíte. V žádosti stačí uvést platné IČO, díky němuž bude jasné, že aktivně podnikáte. Obor už o ničem nerozhoduje, stejně jako doba, po kterou jste OSVČ. Jinými slovy, můžete se řadit k úplným nováčkům, kteří ještě stojí na prahu další etapy své kariéry a vyhlížejí všechno, co je v dohledné době čeká. Jak mluví čísla? Kolik si lze půjčit a na jak dlouhou dobu to může být?

  • 5 000 Kč je nejnižší možná částka, která je ve hře. Vyberte si proto přesně podle sebe!
  • 30 000 Kč je zde maximum. Jsou to peníze, které mohou být využity různými způsoby.
  • Splatnost si lze nastavit podle svého. Nejkratší je stanovena na 7 dní, nejdelší na 30 dní.

Rychlé řešení pro různé situace

>Život si nevybírá, někdy nás nečekané výdaje potkají ve chvíli, kdy se to hodí opravdu ze všeho nejméně! <Půjčka pro živnostníky je připravena, aby pomohla každý den v roce. Dobře ví, že čekání není žádoucí a je třeba jednat opravdu rychle. Ve hře jsou totiž peníze. Investice, složenky nebo nákup vybavení, mohou být určeny na cokoliv!

Přidej komentář

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search